Γύρισε για να... φύγει ξανά ο Φινμπόγκασον

Γύρισε για να... φύγει ξανά ο Φινμπόγκασον

Δημήτρης Τομαράς
Γύρισε για να... φύγει ξανά ο Φινμπόγκασον

bet365

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ξανά στην Ελλάδα μετά τις επαφές του στο εξωτερικό και περιμένει το τελικό ΟΚ για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο "Φίνμπο" όπως σας αποκαλύψαμε χθες είχε τις συζητήσεις του με ομάδες επί ισπανικού εδάφους. Μίλησε με Άουγκσμπουργκ και με την ομάδα από το Μόντρεαλ.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον συνεχίζει να δείχνει την φανερή προτίμησή του στους Γερμανούς, που παραμένουν το Νο1 φαβορί για την απόκτησή του. Ο Ισλανδός διεθνής που είχε φύγει το Σάββατο από την Ελλάδα γύρισε στην Αθήνα για να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις μέχρι να... φύγει. Η εκτίμηση παραμένει πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχουν τελειώσει όλα.

Επιπλέον στο Λιμάνι δεν έχουν αλλάξει στάση σχετικά με τα μεταγραφικά. Συνεχίζουν να τονίζουν πως δεν θα γίνει κάποια προσθήκη τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα