Την Τετάρτη η πρώτη του Χατζηνικολάου

Νίκος Τσιώκος
Την Τετάρτη η πρώτη του Χατζηνικολάου

bet365

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρουσιάστηκε στους παίκτες του Πανθρακικού την Τρίτη (26/1), όμως θα τους προπονήσει για πρώτη φορά την Τετάρτη (27/1). Απόντες οι Τζάνης, Μεχία, ατομικό οι Χασομέρης, Μπουγαΐδης.

Τον νέο προπονητή του Πανθρακικού αποτελεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, από την Τρίτη (26/1). Ωστόσο, ήταν θεατής στη σημερινή προπόνηση των Θρακιωτών, αφού παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές και θα τους προπονήσει για πρώτη φορά την Τετάρτη (27/1).

Όσον αφορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, κυκλοφορίας της μπάλας και δουλειά στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη. Από αυτό έμειναν εκτός ο τραυματίας Τζάνης και ο Μεχία, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας, με τους Χασομέρη Μπουγαΐδη, να ακολουθούν ατομικό.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ παρουσίασε το προφίλ του Χατζηνικολάου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, όπου γίνεται αναφορά τόσο στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής όσο και σε αυτή που έχει μέχρι τώρα στην προπονητική.

Αναλυτικά το προφίλ του Χατζηνικολάου από την επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι από την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 ο νέος τεχνικός ηγέτης του Πανθρακικού και το www.panthrakikos.com παρουσιάζει τη διαδρομή του στα χρόνια της σταδιοδρομίας του ως ποδοσφαιριστής αλλά και μετέπειτα ως προπονητής.

Γεννημένος στις Σέρρες στις 30 Ιανουαρίου 1965 ο Γιάννης Χατζηνικολάου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν παίκτης στον Άρη Θεσσαλονίκης. Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 1984 και την επόμενη εξαετία αποτέλεσε βασικό στέλεχός της. Μεσούσης της σεζόν 1990-1991 μετακινήθηκε στον Ιωνικό Νίκαιας, όπου παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 1996.

Στη συνέχεια έπαιξε στην Κρήτη για λογαριασμό του Άγιου Νικόλαου, ομάδα με τη φανέλα της οποίας «κρέμασε τα παπούτσια του» το Δεκέμβριο του 2001, αφού μεσολάβησε η θητεία του στον Πανσερραϊκό, την περίοδο 2000-2001. Ως ποδοσφαιριστής συμμετείχε συνολικά σε 370 αγώνες, εκ των οποίων οι 167 ήταν στην Α', οι 148 στη Β’ και οι 55 στην Γ' εθνική κατηγορία.

Ο Άγιος Νικόλαος ήταν και η πρώτη ομάδα στην οποία εργάστηκε σαν προπονητής. Μόλις έβγαλε τη φανέλα και το σορτσάκι του ποδοσφαιριστή, φόρεσε το κοστούμι του τεχνικού και καθοδήγησε τον κρητικό σύλλογο ως το τέλος της σεζόν 2002-2003. Ακολούθησε η πρώτη του συνεργασία με τον ΟΦΗ την περίοδο 2004-2005 και αυτή με τον Ιωνικό από τον Ιανουάριο ως το Μάιο του 2007.

Έπειτα, πέρασε δύο φορές από τον πάγκο του Αιγάλεω (Ιούλιος 2007-Μάρτιος 2008 & Νοέμβριος 2009-Ιανουάριος 2010), ενώ θήτευσε για δεύτερη φορά στον ΟΦΗ, στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Το Μάρτιο του 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά Χανίων και τον οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην άνοδο στη Super League, το ίδιο καλοκαίρι που και ο Πανθρακικός μας επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία. Το Νοέμβριο αποχώρησε από τον Πλατανιά και τον Ιανουάριο του 2013 συμφώνησε με τον Ηρακλή, και εκεί έμεινε ως το τέλος της χρονιάς. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Άρης στο ξεκίνημα της σεζόν 2013-2014.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα