Ο ΠΑΟΚ στην γιορτή της ΕΠΣΜ (vid & pics)

Ο ΠΑΟΚ στην γιορτή της ΕΠΣΜ (vid & pics)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ στην γιορτή της ΕΠΣΜ (vid & pics)

bet365

Την τιμητική του είχε ο Δικέφαλος στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣΜ. Η Ένωση τίμησε τον ΠΑΟΚ για τα 90χρόνια προσφοράς του στον αθλητισμό της πόλης.

Σε μία λαμπρή τελετή που διεξήχθη στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η ΕΠΣΜ βράβευσε τους συλλόγους που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική χρονιά, απονέμοντας τα τρόπαια στους πρωταθλητές, ενώ παράλληλα τίμησε και ανθρώπους με σπουδαία προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην ειρήνη και μέρος σε αυτή πήρε το τμήμα ελληνικής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Η Ένωση τίμησε τον ΑΣ ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια προσφοράς του στον αθλητισμό της πόλης, το Τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου για το νταμπλ και την Κ15 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League. Επίσης απονεμήθηκαν τα τρόπαια στην περσινή Κ14 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ15 (οι αντίπαλοι ήταν ένα χρόνο μεγαλύτεροι) αλλά και στις περσινές Κ13, Κ12 και Κ11 για την κατάκτηση των τίτλων στις ειδικές κατηγορίες τους.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο προπονητής της φετινής Κ15, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Χατζής, Βουτσάς, Ταλιχμανίδης, Μπαταλαμάς Τασ, Θεοδωρίδης, Μουτζούρης, Τζόλης, Βασιλόπουλος, Καλτσίδης, Κουίδης και Λαζαριώτης. Ειδικό βραβείο παρέλαβε και ο πάτερ Χρήστος Μητσιός, για την πολύτιμη κοινωνική προσφορά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα