Ζαμάνης: «Ήταν μια απλή κρούση»

Gazzetta team
Ζαμάνης: «Ήταν μια απλή κρούση»

bet365

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου Νίκος Ζαμάνης τοποθετήθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Χατζηισαϊα και Μπακασέτα, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν μια απλή κρούση και τίποτα παραπάνω.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέροντας τα εξής: «Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία, χωρίς καμία βάση. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, το μόνο που έχει γίνει, είναι μια απλή διερευνητική κρούση σε εμένα προσωπικά. Από εκεί όμως και μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις είναι μακρύς ο δρόμος. Για εμάς προέχει ο αυριανός αγώνας και η προσπάθεια πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα