Ξανά... μήνυμα σε Σεμπά από Σίλβα!

Ξανά... μήνυμα σε Σεμπά από Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά... μήνυμα σε Σεμπά από Σίλβα!

bet365

Ο Σεμπά για ακόμα μία φορά βίωσε τον... Νόμο Σίλβα στον Ρέντη, μένοντας εκτός αποστολής για 2ο διαδοχικό παιχνίδι.

Πριν από αρκετές ημέρες είχαμε αναλύσει όλο το σκεπτικό του Σίλβα και το πως κανένας παίκτης δεν μπορεί να είναι ήσυχος όταν... παρεκκλίνει.

Το έκανε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη με τον Ιντέγιε. Από την μία ήθελε να δώσει την ευκαιρία στον Πουλίδο και από την άλλη να... τσιτώσει τον Νιγηριανό άσο. Και στην αποστολή που έβγαλε με τον Αστέρα το έπραξε με παίκτες που δεν έμεινε ευχαριστημένος από το προηγούμενο παιχνίδι. Όπως με τον Σαλίνο και τον Κασάμι.

Ή τον Σεμπά από τον οποίο έχει τα... παράπονά του για το πως είναι στις προπονήσεις και τους αγώνες τον τελευταίο καιρό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τέθηκε off με την Ξάνθη και έμεινε εκτός και τώρα με τον Αστέρα. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να θυμίσει ξανά προς πάσα κατεύθυνση πως όποιος δεν είναι στον βαθμό που πρέπει θα βλέπει τα ματς από την εξέδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα