«Θα μας ανεβάσει επίπεδο ο Μολέδο»

«Θα μας ανεβάσει επίπεδο ο Μολέδο»

Νίκος Αθανασίου
«Θα μας ανεβάσει επίπεδο ο Μολέδο»

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τι έχει πει ο Αντρέα Στραματσόνι στους άμεσους συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό για τον Ροντρικό Μολέδο που πέρασε τα ιατρικά και ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι».

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου έχουν ως οριζόντα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο για αυτό και ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Σάντσεθ δεν είναι κάποιος νεαρός ποδοσφαιριστής που έρχεται για να διεκδικήσει χρόνο στο rotation του Ιταλού τεχνικού αλλά ο Ροντρίγκο Μολέδο, παίκτης που προορίζεται για βασικός σύμφωνα με το πλάνο του 39χρονο τεχνικού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πιστεύει πολύ στον διεθνή Βραζιλιάνο και παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε την τελευταία διετία, άναψε το... πράσινο φως μετά το «ναυάγιο» με την Σασουόλο για τον Λούκα Αντέι.

Μάλιστα, η άποψη του Ιταλού είναι ξεκάθαρη για τον 29χρονο στόπερ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και αν περάσει τα ιατρικά θα υπογράψει για τον επόμενο ενάμισι χρόνο στο «τριφύλλι». Ο Στραματσόνι έχει πει χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του ότι «αν είναι σε καλή κατάσταση και υγιής θα ανεβάσει επίπεδο την αμυντική μας λειτουργία. Είναι πολύ δυνατός, έμπειρος και με σημαντικές παραστάσεις».

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρώτος... γύρος εξετάσεων του Μολέδο ήταν άκρως ικανοποιητικός την Δευτέρα, όπως και ο δεύτερος κατά την διάρκεια της Τρίτης όπου αναμένεται να μπει «σφραγίδα» στην μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, όπου φιλοδοξεί να κάνει restart στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα