Oσμάρ Φερέιρα για Παναιτωλικό! (vid)

Gazzetta team
Oσμάρ Φερέιρα για Παναιτωλικό! (vid)

bet365

Το... μπαμ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ψάχνει να κάνει ο Παναιτωλικός με την περίπτωση του Αργεντίνου αριστερού εξτρέμ Οσμάρ Φερέιρα, που έχει κι Ευρωπαϊκή εμπειρία από Αϊντχόβεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ντνίπρο.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ κι έχει δεδομένη ποιότητα. Η αργεντίνικη αγορά έτσι κι αλλιώς ταιριάζει στον Παναιτωλικό μιας και τα... ψώνια από εκεί είναι πετυχημένα με πιο κλασσικά παραδείγματα τους Βιγιαφάνιες, Ρουσκουσέδα, αλλά και τους πρώην Μαρτίνες και Γοδόι! Ο Φερέιρα έχει προταθεί στον Παναιτωλικό, έχει ήδη γίνει μια προχωρημένη συζήτηση και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει happy end στην υπόθεση! Ο Αργεντίνος που είναι γεννημένος στις 9/1/1983 έχει φορέσει δύο φορές στο παρελθόν την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ ακόμη έχει παίξει σε Σαν Λορέντζο, Αϊντχόβεν, Ντνίπρο, Ατλέτικο Ραφαέλα και Ιντεπεντιέντε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα