Προειδοποίησε μέχρι και με διακοπή τον Γκιρτζίκη ο Κοντονής

Gazzetta team
Προειδοποίησε μέχρι και με διακοπή τον Γκιρτζίκη ο Κοντονής

bet365

Τον πρόεδρο της ΕΠΟ δέχτηκε στο γραφείο του ο υφ. Αθλητισμού και τέθηκε το θέμα της επιλεκτικής μη τήρησης των κανονισμών από τους διαιτητές. «Είμαστε σκληροί με τους διαιτητές», είπε ο Γκιρτζίκης!

Ο Σταύρος Κοντονής τα είπε με τον Γκιρτζίκη, τονίζοντάς του ξανά το θέμα των διαιτητών και της επιλεκτικής μη τήρησης των κανονισμών.

Σχεδόν μία ώρα ήταν στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έθεσε επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό. Ωστόσο, εκεί που έγινε ιδιαίτερη αναφορά ήταν οι διαιτητές κι η μη τήρηση των κανονισμών πάντα.

Ανάλογη κουβέντα είχε γίνει και το Δεκέμβρη αλλά τίποτα δεν άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα. Ετσι, ο Κοντονής προειδοποίησε πως αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, τότε μπορεί να φτάσει και στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Γκιρτζίκης από την πλευρά του είπε πως είναι αυστηροί με τους διαιτητές και φεύγοντας είπε:

«Υπάρχουν προβλήματα με τους διαιτητές. Εμείς είμαστε και θα γίνουμε ακόμα πιο σκληροί με τους διαιτητές. Θέλουμε να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν και να τα καταγράφουν, ακόμα και το παραμικρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα