Μήνυμα ζωής από Μανιάτη (vid)

Μήνυμα ζωής από Μανιάτη (vid)

Ο Γιάννης Μανιάτης στέλνει το δικό του μήνυμα για τη συνεργασία με τη Unicef.

Μήνυμα ζωής από Μανιάτη (vid)

Χθες, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Unicef, καλώντας τον κόσμο να σταθεί αρωγός σ΄αυτή την προσπάθεια. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», με τη σειρά του, καλεί τον κόσμο να βοηθήσει στο να σωθούν παιδικές ζωές.

Μέσω του λοογαριασμού του στο Instagram αναφέρει:

«Ανανεώνουμε τη συνεργασία με την UNICEF και την υπόσχεσή μας στα παιδιά του κόσμου! Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία 100% Campaign της UNICEF με στόχο την ανοσοποίηση των παιδιών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης! Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας είναι όταν σώζεται η ζωή ενός παιδιού με τη δική μας βοήθεια! Ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ για να σώσουμε τις ζωές των παιδιών σε όλο τον κόσμο!»

 

Ανανεώνουμε τη συνεργασία με την UNICEF και την υπόσχεσή μας στα παιδιά του κόσμου! Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία 100% Campaign της UNICEF με στόχο την ανοσοποίηση των παιδιών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης! Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας είναι όταν σώζεται η ζωή ενός παιδιού με τη δική μας βοήθεια! Ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΕΝΑ για να σώσουμε τις ζωές των παιδιών σε όλο τον κόσμο! We are renewing our partnership with UNICEF and our promise to the children of the world! We support UNICEF’s 100% Campaign with the aim to immunize children in need! Our team’s greatest victory is when a child’s life is saved with our help! Let’s ALL come together as ONE and save childrens’ lives around the world! #Olympiacosfc #unicef

A video posted by Giannis Maniatis (@gmaniatis02) on

Best of internet