Ντοσεβί: «Χαρούμενος που συνεχίζω στη Σταντάρ Λιέγης»

Ντοσεβί: «Χαρούμενος που συνεχίζω στη Σταντάρ Λιέγης»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντοσεβί: «Χαρούμενος που συνεχίζω στη Σταντάρ Λιέγης»

bet365

Στο έμψυχο δυναμικό της Σταντάρ Λιέγης θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ο Ματιέ Ντοσεβί έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον βελγικό σύλλογο και τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Μπρούνο Βενάνζι με tweet, όπου συγχαίρει τον Ντοσεβί, ουσιαστικά επιβεβαιώνει το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και των «Rouches».

Οι Βέλγοι είχαν αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Τογκολέζο ακραίο επιθετικό, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του ανάγκασαν την Σταντάρ Λιέγης να ενεργοποιήσει σχετική οψιόν παραμονής πληρώνοντας περίπου 1.3 εκατ. ευρώ!

Ο Ντοσεβί έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την περιπέτεια μου στην οικογένεια των 'κόκκινων΄. Ελπίσω να ζήσουμε μεγάλες στιγμες μαζί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα