Ξανά στην Αθήνα για Πουλίδο οι Κολοράντο Ράπιντς!

Ξανά στην Αθήνα για Πουλίδο οι Κολοράντο Ράπιντς!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ξανά στην Αθήνα για Πουλίδο οι Κολοράντο Ράπιντς!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο τεχνικός διευθυντής των Κολοράντο Ράπιντς Πολ Μπράβο θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να κάνει την ύστατη προσπάθεια για τον Άλαν Πουλίδο!

Ο Άλαν Πουλίδο άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που πήρε από τον Μάρκο Σίλβα διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά, ο Μεξικανός επιθετικός με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ανέτρεψε τα δεδομένα που τον ήθελαν να μην ταιριάζει στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο πρώην άσος της Τίγκρες με την ψυχολογία στο ζενίθ εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η ανατροπή σε ότι αφορά την χρησιμοποίηση του Άλαν Πουλίδο χάλασε τα σχέδια των Κολοράντο Ράπιντς που έβλεπαν στο πρόσωπο του Μεξικανού τον μελλοντικό γκολτζή τους.

Οι πιθανότητες να καταλήξει ο Άλαν Πουλίδο στην Αμερική μπορεί πλέον να μην είναι με το μέρος τους, ωστόσο η ομάδα του Ντένβερ επιμένει προσπαθώντας να δελεάσει τον Άλαν Πουλίδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o τεχνικός διευθυντής των Ράπιντς, Πολ Μπράβο ταξιδεύει για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών εβδομάδων στην Αθήνα, προκειμένου να έχει νέο κύκλο συζητήσεων τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την πλευρά του Άλαν Πουλίδο.

Ο Μπράβο μάλιστα επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη παρά την χιονοθύελλα των τελευταίων ημερών που έχουν μετατρέψει αρκετές πολιτείες σε... παγοδρόμιο!

Οι Ράπιντς πουν έχουν εδώ και αρκετούς μήνες στην κορυφή της λίστα τους τον 24χρονο επιθετικό στοχεύουν στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού και οψιόν αγοράς που θα ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά ο Πολ Μπράβο κάνει την τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τον Πουλίδο για να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα