Ολυμπιακός: Ονόματα «παίζουν», αλλά...

Ολυμπιακός: Ονόματα «παίζουν», αλλά...

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ονόματα «παίζουν», αλλά...

bet365

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με κάποιες περιπτώσεις παικτών. Ωστόσο από το Λιμάνι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση.

Ουκ ολίγες φορές έχουν αναγκαστεί στο Λιμάνι να διαψεύσουν ότι ασχολούνται με διάφορα ονόματα που κατά καιρούς «παίζουν» στον Τύπο.

Δημοσιεύματα, κυρίως από το εξωτερικό, συχνά πυκνά αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ασχολούνται με διάφορες περιπτώσεις. Τελευταίες είναι αυτές των Μας, Μπουσουφά και Μπεν Μπασάτ.

Για τον πρώτο, γράφεται ότι η Σαν Λορέντζο περιμένει καλύτερη πρόταση. Ο Μπαρκ Μπουσουφά, που είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, φέρεται σύμφωνα με την «SportBox» να είναι στο ερυθρόλευκο ραντάρ. Ο 31χρονος θέλει να φύγει από τη Λοκομοτίβ και γράφεται ότι μπορεί να έρθει στο Λιμάνι δανεικός για έξι μήνες, με τη δυνατότητα αγοράς του το καλοκαίρι.

Τελευταία, οι Ισραηλινοί γράφουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εντέν Μπεν Μπασάτ. Πάντως, ο Μάρκο Σίλβα έχει δηλώσει την ικανοποίησή του από το υπάρχον ρόστερ και δεν θέλει κάποια άλλη προσθήκη.

Αυτό που περιμένουν, δε, οι πρωταθλητές είναι να... ελαφρύνει ο αριθμός των παικτών κι αυτό διότι ο Φινμπόγκασον ψάχνει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όσο για τους δανεικούς, ο Τζανδάρης είναι ο τελευταίος που αποχώρησε για τον Πανιώνιο και μένει να δούμε αν δοθεί και κάποιος άλλος, όπως για παράδειγμα ο Αυλωνίτης.

Όσον αφορά στον Άλαν Πουλίδο, θα τον ήθελαν στο MLS, αλλά με την πορεία που έχει ο Μεξικανός το τελευταίο διάστημα και χρήσιμος μπορεί να αποδειχθεί και δεν έχει κανέναν λόγο να τον αποχωριστεί ο Πορτογάλος τεχνικός, μιας και είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα