Εκτός και οι Μπουγαΐδης, Χασομέρης για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και οι Μπουγαΐδης, Χασομέρης για Πανθρακικό

bet365

Αυξήθηκαν τα προβλήματα για τον Πανθρακικό, καθώς εκτός της σημερινής προπόνησης έμειναν και οι Μπουγαΐδης, Χασομέρης.

Μετά την ήττα από την Καλλονή στη Μυτιλήνη, η αποστολή του Πανθρακικού επέστρεψε στη βάση της, με τους ακρίτες να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο είναι αντίπαλος ο Πανιώνιος εντός έδρας. Το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς πέραν της ήττας υπάρχει και η αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, η προπόνηση έγινε δίχως τον μέχρι πρότινος τεχνικό του συλλόγου της Κομοτηνής, τη στιγμή που αυξήθηκαν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Τζάνη, στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ούτε ο Μπουγαΐδης, ενώ ο Χασομέρης ακολούθησε ατομικό και ο Μεχία απουσίαζε, καθώς έχει υποχρειώσεις με την Εθνική ομάδα τις Ονδούρας.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν το Σάββατο (23/1) και παιχνίδια με μπάλα και τελειώματα φάσεων για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (29/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα