Πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλάντα ο Ταμπάκης! (pic)

Πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλάντα ο Ταμπάκης! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλάντα ο Ταμπάκης! (pic)

bet365

Στο MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, που... έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλάντα και ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει στις ΗΠΑ.

Ποδοσφαιριστής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Αλέξανδρος Ταμπάκης. Η ομάδα είναι νεοσύστατη και ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία του συλλόγου.

Η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο MLS και ο Ταμπάκης θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα. Στην ανακοίνωση της Ατλάντα πάντως αναφέρεται πως αρχικά ο Ταμπάκης θα δοθεί δανεικός στην Charleston Battery (σ.σ. 3η κατηγορία) μέχρις ότου επισημοποιηθούν τα χαρτιά της Ατλάντα και πως ο παίκτης έχει και αμερικάνικη υπηκοότητα. Επίσης πως θα μπορέσει να παίξει στην Ατλάντα το 2017, οπότε και θα δοθεί το σχετικό δικαίωμα συμμετοχής στη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάρεν Ιλς, δήλωσε: «Είναι μία συναρπαστική ημέρα για εμάς, γιατί ξεκινήσαμε επίσημα να χτίζουμε το ρόστερ μας».

 

Τελευταία Νέα