Απαγόρευσαν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις

Απαγόρευσαν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις

Gazzetta team
Απαγόρευσαν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις

bet365

Οπαδοί του Ηρακλή, απαγόρευσαν την ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα με τον Πλατανιά, καθώς θεωρούν ότι οι σταθμοί της Θεσσαλονίκης κάνουν πόλεμο στην ομάδα τους.

Χωρίς ραδιοφωνική μετάδοση έμεινε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πλατανιά καθώς οι οπαδοί των «κυανόλευκων» δεν επέτρεψαν σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης (Metropolis, Arena, Libero) να κάνουν την περιγραφή του αγώνα. Ο λόγος, σύμφωνα με τους οπαδούς του Γηραιού, είναι ο παραγκωνισμός που γίνεται από τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης για θέματα της ομάδας. Μάλιστα οπαδοί από την «Α.Θ 10» βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρία και ενημέρωσαν πως: «Αφού κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σέβονται τον Ηρακλή και η ΠΑΕ δεν αντιδράει, αναλαμβάνουμε εμείς δράση. Αυτή είναι μία πρώτη αντίδραση. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ξανασχοληθούμε». Αντίθετα οι δημοσιογράφοι από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας μεταδίδουν κανονικά το ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα