Η ΑΕΚ για Γιόσουα Τζον! (vids & pic)

Η ΑΕΚ για Γιόσουα Τζον! (vids & pic)

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ για Γιόσουα Τζον! (vids & pic)

bet365

Την περίπτωση του 27χρονου Ολλανδού εξτρέμ της Νόρτζελαντ εξετάζει η Ένωση, διαβάστε στο Gazzetta.gr τι αναφέρεται (και) σε τουρκικό δημοσίευμα για τη συγκεκριμένη περίπτωση...

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ ψάχνεται αρκετό καιρό τώρα (έπειτα από απόφαση του Γκουστάβο Πογιέτ) για την απόκτηση ενός εξτρέμ που να ταιριάζει στο αγαπημένο 4-3-3 του Ουρουγουανού τεχνικού.

Οι πληροφορίες από την Δανία αλλά και από την Ολλανδία αναφέρουν ότι η Ένωση εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γιόσουα Τζον που αποτελεί ακραίο επιθετικό (καθαρόαιμο εξτρέμ) και αγωνίζεται στην Νόρτζελαντ. Στον σκανδιναβικό σύλλογο έχει παίξει και εσωτερικός μέσος και ακραίος επιθετικός αλλά και φορ.

Ο 27χρονος Ολλανδός βρίσκεται στην Δανία από το 2013 (μεταγράφηκε από την Τβέντε στην Νόρτζελαντ ενώ ένα χρόνο νωρίτερα τον είχε δώσει δανεικό στους Δανούς για να κλείσει έπειτα κανονικά) και φέτος ήδη αριθμεί 14 συμμετοχές με δυο γκολ και μία ασίστ.

Γενικά ο Γιόσουα Τζον έχει πάντα γεμάτες σεζόν αγωνιζόμενος κυρίως ως αριστερό εξτρέμ (ενώ έχει παίξει και ως εσωτερικός χαφ στο 4-3-3). Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2012-2013 είχε 30 συμμετοχές και 12 γκολ με 9 ασίστ, την επόμενη σεζόν είχε 33 συμμετοχές με 9 γκολ και 3 ασίστ. Τη σεζόν 2014-2015 είχε και πάλι 31 συμμετοχές σημειώνοντας 5 γκολ και 7 ασίστ...

Η αναφορά των Τούρκων για ΑΕΚ και Τζον!

Εκτός από τις πληροφορίες από Δανία και Ολλανδία υπάρχει (και) δημοσίευμα στη γειτονική Τουρκία για τον ποδοσφαιριστή και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει άμεσα! Πώς προέκυψε το δημοσίευμα στην Τουρκία; Προφανώς διότι σε αυτό τονίζεται ότι ενδιαφέρεται (εκτός της ΑΕΚ) και η Οσμανλισπόρ (σ.σ.: στη συγκεκριμένη ομάδα είναι σκάουτερ ο Πελέ Άντερσον που είχε θητεύσει στον Ολυμπιακό και πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα ξανά) και Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα