Ζέκα: «Μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πληρώνουν!»

Ζέκα: «Μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πληρώνουν!»

Ζέκα: «Μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πληρώνουν!»

Ο Ζέκα μίλησε στην κάμερα του gazzetta για την νίκη με τον Λεβαδειακό και τόνισε πως πολλά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την πληρώνουν.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στους νέους ρόλους υπό τον Αντρά Σταματσόνι, στον Εβανζελίστα, αλλά και στο θέμα του κλεισίματος της Θύρας 13, τονίζοντας ότι είναι μια δυσάρεστη κατάληξη για όλους.

«Η ομάδα απέδωσε καλά, δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν απειλητικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν σκοράραμε, όμως το καταφέραμε στο δεύτερο και το  παιχνίδι άλλαξε μορφή».

Σε προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες;

«Η ομάδα εκτελεί τις οδηγίες του προπονητή και αυτό βγαίνει στο γήπεδο με τη δημιουργία ευκαιριών. Μας λείπει το καλό τελείωμα, αλλά θα δουλέψουμε σε αυτό και θα το διορθώσουμε με προπόνηση».

Παρατηρούμε ότι ως τριάδα με τον Εσιέν και τον Αμπέντ έχει βελτιώσει τη συνεργασία σας. Βρήκατε τους ρόλους σας;

«Νιώθουμε καλά όταν παίζουμε μαζί, είναι δύο καλοί ποδοσφαιριστές, βοηθούν την ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή όλη η ομάδα βοηθά τον Ζέκα, τον Εσιέν και τον Αμπέντ. Όσοι παίζουν από την αρχή, όσοι έρχονται από τον πάγκο, αλλά και οι υπόλοιποι βοηθούν και αυτό έχει σημασία». 

Ένα σχόλιο για την πρώτη εμφάνιση του Εβανζελίστα;

«Είναι ένας νέος παίκτης, με ποιότητα. Τον πιστεύουμε, έχει την ικανότητα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, θα τον βοηθήσουμε στην προσαρμογή του και περιμένουμε να μας βοηθήσει με την αξία του».

Θέλουμε τη γνώμη σου ως αρχηγός της ομάδας, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους οπαδούς και το κλείσιμο της Θύρας 13.

«Είναι μία δυσάρεστη κατάσταση για όλους. Εμείς οι παίκτες δεν θέλουμε το κλείσιμο της Θύρας 13, γιατί μας βοηθά στα εντός έδρας παιχνίδια. Μας βοηθούν πολύ και αν δεν ήταν μαζί μας στη Λιβαδειά, τότε ίσως το ματς να είχε άλλη κατάληξη. Πολλά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο αυτοί (σ.σ. οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού) την πληρώνουν. Κάθε φορά, αυτοί τιμωρούνται για παραδειγματισμό. Τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί είναι κομμάτι της ομάδας, σάρκα της ομάδας και μας βοηθούν».

Best of internet