Το... έμφραγμα έγινε πνευμονία για τον Λούπου!

Το... έμφραγμα έγινε πνευμονία για τον Λούπου!

Νίκος Αθανασίου
Το... έμφραγμα έγινε πνευμονία για τον Λούπου!

bet365

Οι Ρουμάνοι πήραν... πίσω το έμφραγμα και το κώμα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Λούπου, και νεότερα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πνευμονία και βελτίωση της κατάστασης του.

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου. Ο 48χρονος Ρουμάνος υπέστη έμφραγμα, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και παλεύει να επανέλθει από το κώμα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του, δεν είχε σημάδια που θα του έστελναν... μηνύματα για την υγεία του. Οι γιατροί, πάντως, δεν είναι αισιόδοξοι και αναφέρουν πως ακόμη και αν την... σκαπουλάρει, το έμφραγμα ήταν τόσο ισχυρό που θα του δημιουργήσει προβλήματα στην συνέχεια της ζωής του.

Τα παραπάνω ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ των ιστοσελίδων από την Ρουμανία. Δημοσίευμα, όμως, της Prosport, φέρνει... τούμπα τα αρχικά δεδομένα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Λούπου ήταν κρυωμένος και στην συνέχεια υπέστη πνευμονία! Νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο και όπως αναφέρει φίλος του «έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Χθες ξεκίνησε να τρώει»!

Ο Λούπου υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το 1989 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου και αγωνιζόταν ως επιτελικός μέσος. Δεν κατάφερε να προσφέρει και τελικά έγραψε... ιστορία, όταν το 1991 συννελήφθη ως επικεφαλής σπείρας που έκλεβε χρυσαφικά και γούνες από σπίτια και πέρασε δυόμισι μήνες στις φυλακές του Κορυδαλλού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα