Τέλος οι Γκέκας, Μαρκόπουλος από Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τέλος οι Γκέκας, Μαρκόπουλος από Πανθρακικό

bet365

Ενώ αναμένεται η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Ελευθερόπουλο, ο Πανθρακικός ανακοίνωσε αυτό με δύο παίκτες, τους Γκέκα, Μαρκόπουλο.

Τη στιγμή που αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, καθώς θα αποτελέσει παρελθόν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βέροιας, στον Πανθρακικό ασχολήθηκαν και με συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (25/1) ανακοινώθηκαν οι λύσεις αυτών των Νέστορα Γκέκα και Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου.

Αμφότεροι αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από Παναθηναϊκό και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αντίστοιχα, όμως είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Πανθρακικός:

Για τον Γκέκα

Η ΠΑΕ Πανθρακικός την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέστορα Γκέκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για το μέλλον.

Για τον Μαρκόπουλο

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για το μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα