Οριστικοποιήθηκε η αλλαγή στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Οριστικοποιήθηκε η αλλαγή στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ οριστικοποίησε την αλλαγή ώρας στο ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (15:45 αντί για 15:00) και οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι από την Τρίτη (26/1) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.

Οριστικοποιήθηκε η αλλαγή στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Την αλλαγή ώρας είχαν ζητήσει οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για να ακολουθήσει το αίτημα από τους Νεοσμυρνιώτες.

Η ΕΠΟ το αποδέχτηκε, μετά τη σύμφωνη γνώμη τόσο του «Δικεφάλου» του Βορρά όσο και του OTE TV, και οριστικοποίησε την αλλαγή του αγώνα από τις 15:00 στις 15:45 το απόγευμα της Τετάρτης (27/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 27/1/2016 (4η φάση, 1ος αγώνας), ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση φιλάθλων, και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και του συνδρομητικού καναλιού OTE TV, όρισε ώρα έναρξης του εν λόγω  αγώνα στις 15:45 αντί για 15:00 που είχε ορίστεί αρχικά.

Από αύριο τα εισιτήρια

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι από την Τρίτη (26/1) θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Στις 15:45 θα ξεκινήσει την Τετάρτη η αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ αποδέχτηκε σχετικό αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί για τις 15:00.

Παράλληλα, την Τρίτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για το σκοπό αυτό, θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Υπενθμίζεται πως για την έκδοση εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

Best of internet