Οριστικοποιήθηκε η αλλαγή στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Νίκος Τσιώκος
Οριστικοποιήθηκε η αλλαγή στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

bet365

Η ΕΠΟ οριστικοποίησε την αλλαγή ώρας στο ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (15:45 αντί για 15:00) και οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι από την Τρίτη (26/1) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.

Την αλλαγή ώρας είχαν ζητήσει οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για να ακολουθήσει το αίτημα από τους Νεοσμυρνιώτες.

Η ΕΠΟ το αποδέχτηκε, μετά τη σύμφωνη γνώμη τόσο του «Δικεφάλου» του Βορρά όσο και του OTE TV, και οριστικοποίησε την αλλαγή του αγώνα από τις 15:00 στις 15:45 το απόγευμα της Τετάρτης (27/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 27/1/2016 (4η φάση, 1ος αγώνας), ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση φιλάθλων, και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και του συνδρομητικού καναλιού OTE TV, όρισε ώρα έναρξης του εν λόγω αγώνα στις 15:45 αντί για 15:00 που είχε ορίστεί αρχικά.

Από αύριο τα εισιτήρια

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι από την Τρίτη (26/1) θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Στις 15:45 θα ξεκινήσει την Τετάρτη η αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ αποδέχτηκε σχετικό αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί για τις 15:00.

Παράλληλα, την Τρίτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για το σκοπό αυτό, θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Υπενθμίζεται πως για την έκδοση εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα