Παντού πρώτοι οι μικροί του Ολυμπιακού

Παντού πρώτοι οι μικροί του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Παντού πρώτοι οι μικροί του Ολυμπιακού

bet365

Πρώτος και στα τέσσερα πρωταθλήματα Super League είναι ο Ολυμπιακός, με τις ομάδες των πιτσιρικάδων του να δεσπόζουν ξανά.
Εκτός από την πρώτη ομάδα τον ίδιο δρόμο ακολουθούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα οι Νέοι, οι Παίδες και οι Έφηβοι. Στο πρωτάθλημα Super League K20 μετά από την 19η ημέρα ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος με 44 βαθμούς μετά από 16 αγώνες ενώ τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 41 μετά από 17 αγώνες. Στο πρωτάθλημα Super League K-17 o Ολυμπιακός είναι στην κορυφή μετά από την 16η ημέρα έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ ενώ στην πρώτη θέση είναι και στο Κ15. Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από το Κ20 τα άλλα δύο πρωταθλήματα κρίνονται σε αγώνες μπαράζ, οπότε ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα