Πέτριτς: «Δική μου η ασίστ. Δεν είδες τι έκανα;»

Πέτριτς: «Δική μου η ασίστ. Δεν είδες τι έκανα;»

Βασίλης Μοιρώτσος
Πέτριτς: «Δική μου η ασίστ. Δεν είδες τι έκανα;»

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς εκτός από σπουδαίος παίκτης, είναι και μεγάλος... ατακαδόρος. Διαβάστε στο gazzetta.gr πως αστειεύτηκε ο Κροάτης για την συμβολή του στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού

Ο Μλάντεν Πέτριτς διανύει πιθανότατα την τελευταία σεζόν της καριέρας του, μιας κι έχει δηλώσει πως στο τέλος της θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Και θέλει να ζει την κάθε της στιγμή ξεχωριστά. Το κάνει μέσα στο γήπεδο, που εμφανίζεται καλύτερος από ποτέ στην παρουσία του στην Ελλάδα. Το κάνει και έξω απ' αυτό, ιδιαίτερα όταν ο Παναθηναϊκός κερδίζει, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ο ίδιος με τους συμπαίκτες του είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Κροάτης είχε... κεφάκια στη Λιβαδειά και η συμπεριφορά του έξω από τα αποδυτήρια απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους ατακαδόρους των αποδυτηρίων.

Αρχικά, όταν άνοιξε την πόρτα των αποδυτηρίων και αντίκρισε τηλεοπτικό δημοσιογράφο, ο οποίος του είπε «Έλα να μας πεις δύο κουβέντες. Μόνο δύο ερωτήσεις». Ο Πέτριτς άφησε τα πράγματα του, στήθηκε απέναντι στην κάμερα και όταν έγινε η τρίτη ερώτηση σταμάτησε και είπε στον δημοσιογράφο γελώντας «Δύο μου είπες. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τρίτη». Φυσικά έμεινε εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι περισσότερες από δύο ερωτήσεις και φεύγοντας για το πούλμαν αστειεύτηκε για το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, στο οποίο έχει αφήσει τη μπάλα να περάσει έπειτα από την πάσα του Μέστο, βλέποντας πως έρχεται πίσω του ο Εσιέν, ο οποίος τελείωσε τη φάση.

«Δική μου είναι η ασίστ στο δεύτερο γκολ, έτσι δεν είναι;», είπε ο Πέτριτς, για να λάβει την απάντηση. «Όχι βέβαια. Του Μέστο είναι. Εσύ δεν έρχεσαι σε επαφή με τη μπάλα». Ο Κροάτης το συνέχισε, λέγοντας. «Μα τι να την κάνω την επαφή; Δεν είδες τι έκανα; Δες τι έκανα», εννοώντας φυσικά την απόφασή του να μην τελειώσει τη φάση, αλλά να αφήσει τη μπάλα να περάσει για τον Εσιέν. «Η στατιστική θα γράψει Μέστο», του είπαν, με τον Πέτριτς να αστειεύεται ξανά λίγο πριν μπει στο πούλμαν. «Ποια στατιστική; Δεν λέει πάντα την αλήθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα