Μανούσος: «H Καλλονή θα προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία»

Μανούσος: «H Καλλονή θα προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία»

Μανούσος: «H Καλλονή θα προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία»

Δύσκολος ο δρόμος της παραμονής για την Καλλονή, αλλά ο Γιώργος Μανούσος τόνισε ότι στην Καλλονή θα παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα είπε στο «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το τι φταίει και εάν η αλλαγή προπονητή και παικτών θα βοηθήσει: «Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Θα πάμε διαφορετικά, όμως, από εδώ και πέρα. Κάποια παιδιά δεν το πίστευαν τόσο πολύ, αλλά με την έλευση ορισμένων παικτών και την προχθεσινή νίκη, πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Η νίκη που πήραμε είναι θέμα και προπονητή αλλά και των προσθηκών που κάναμε». 

Για το αν έχουν στενέψει τα περιθώρια για την Καλλονή: «Για να είμαστε αντικειμενικοί, τα περιθώρια είναι λίγα αλλά η ομάδα θα παλέψει και πιστεύω θα μείνει στην κατηγορία. Τα περιθώρια είναι λίγα, η Καλλονή είναι καλή ομάδα και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια για να προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία». 

Για το αν έχουν θέσει στόχο να περάσουν κάποια ομάδα: «Δεν έχουμε θέσει ακόμη στόχο να περάσουμε κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται και σιγά σιγά θα πλησιάσουμε τις υπόλοιπες ομάδες». 

Γιατί δεν πήγαινε καλά η ομάδα και σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται: «Είχαμε πιο δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τώρα αρχίζουν πιο βατά παιχνίδια που πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε. Σε μερικά παιχνίδια έπαιζα σε θέση που δεν μου ταίριαζε, έπαιζα στην κορυφή της επίθεσης αντί για περιφερειακός. Δεν έχω πρόβλημα όμως όπου και να παίζω».

Best of internet