Ο Παναθηναϊκός του «Στράμα» πείθει, οι Μπουμάλ, Μέστο, Εσιέν ξεσηκώνουν!

Ο Παναθηναϊκός του «Στράμα» πείθει, οι Μπουμάλ, Μέστο, Εσιέν ξεσηκώνουν!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ο Παναθηναϊκός του «Στράμα» πείθει, οι Μπουμάλ, Μέστο, Εσιέν ξεσηκώνουν!

bet365

Ο Τασος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι, που πέρασε με άνεση από την Λιβαδειά , για τους Μέστο, Μπουμέλ, Εσιέν, που ξεσηκώνουν με το παιχνίδι τους, αλλά και για το καραγκιοζιλίκι του Δημητρόπουλου με το πανό στο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Λιβαδειά με τον τρόπο, που πέρασε και από την Μυτιλήνη και γενικά νίκησε με τον τρόπο, που έχει αρχίσει να μαθαίνει με τον Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα. Ο δικός του Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία πλέον(μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο) με έναν ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης είτε από τον άξονα , είτε από τα άκρα. Με ένα ξεκάθαρο 4-3-3, που φέρνει πολλούς παίκτες στην περιοχή με αποτέλεσμα η ομάδα και ευκαιρίες να κάνει και διαφορετικούς σκόρερ να έχει σε κάθε παιχνίδι. Κυρίως ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι είναι μία ομάδα με τακτική πειθαρχία. Εχει πλάνο, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και βλέπεις μία ομάδα , που σε πείθει. Ακόμα και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που η ομάδα δεν κέρδισε έκανε πολλές ευκαιρίες και κανονικά θα έπρεπε να πάρει τη νίκη με πολλά γκολ διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε απόδοση 1.65 ο άσος του «τριφυλλιού» στη Vistabet.

Με τακτική πειθαρχία στο παιχνίδι του και –επιτέλους- με άκρα ο Παναθηναϊκός και στην Λιβαδειά έκανε εύκολα την δουλειά. Ο Μέστο και ο Μπουμάλ έκαναν ότι ήθελαν από δεξιά και το πολύ ευχάριστο είναι, ότι δείχνουν λες και παίζουν χρόνια στην ομάδα και όχι λίγες εβδομάδες όπως ισχύει. Από την άλλη ο Εσιέν σε κάθε ματς ανεβάζει την απόδοσή του και δείχνει την τεράστια κλάση του στο δημιουργικό κομμάτι. Και με τις πάσες του και με πολύ επικίνδυνα σουτ, ένα εκ των οποίων κατέληξε στα δίχτυα. Ο Μπεργκ επέστρεψε στα γκολ και θα έχει πολλές ευκαιρίες για γκολ με τον τρόπο που παίζει πλέον ο Παναθηναϊκός.

Αυτός ο Παναθηναϊκός αρχίζει να πείθει και μόνο μία ανησυχία έχω για τη συνέχεια. Την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες του τα παιχνίδια, ειδικά όταν προέρχονται από κάποιες νίκες και καλές εμφανίσεις. Θυμόμαστε όλοι τι πήγε να πάθει η ομάδα με τα Γιάννενα στην Λεωφόρο, όπου τελικά δεν αποκλείστηκε από το κύπελλο σε ένα ματς, που φαινόταν διαδικαστικό πριν την έναρξή του.

Για να χτίσει ένα σερί νικών ο Στραματσόνι πρέπει να δουλέψει πολύ στο κομμάτι της νοοτροπίας. Κάθε ματς και τελικός. Με αυτή την νοοτροπία πρέπει να μπαίνουν οι παίκτες στο γήπεδο . Και το λέω αυτό , διότι ακολουθεί την Τετάρτη ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο , όπου ο Παναθηναϊκός έχει την υποχρέωση να το κερδίσει και να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να ευχαριστήσει τον κόσμο του, που μετά από καιρό θα πάει στο γήπεδο.

ΥΓ: Αυτό το καραγκιοζιλίκι, που έγινε στο ημίχρονο με τον Δημητρόπουλο και το πανό άγγιξε τα όρια της γραφικότητας. Εκεί στην Σούπερ Λίγκα ας αποφασίσουν πότε θα δίνουν εντολές να κατεβαίνουν τα πανό. Διότι τον Απρίλιο σε ένα ματς κυπέλλου στο Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού οι οπαδοί του είχαν σηκώσει υβριστικό πανό για τον Κοντονή, αλλά ο Τριτσώνης ποτέ δεν ασχολήθηκε……

ΥΓ2: Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου στην Λιβαδειά. Έτσι πρέπει να είναι ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Μόνο με την φωνή του και χωρίς να δίνει την παραμικρή αφορμή.

ΥΓ3: Όλες οι θύρες στην Λεωφόρο μετονομάζονται σε θύρα 13. Κοντονή τι θα κάνεις τώρα; Θα κλείσεις όλη την Λεωφόρο; Γελάει ο πλανήτης….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.