Κρίση... ειλικρίνειας από Φαν Χάαλ, τον διώχνουν οι παίκτες!

Κρίση... ειλικρίνειας από Φαν Χάαλ, τον διώχνουν οι παίκτες!

Κώστας Ζάλιαρης
Κρίση... ειλικρίνειας από Φαν Χάαλ, τον διώχνουν οι παίκτες!

bet365

Στεναχωρημένος που δεν έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες, τις απαιτήσεις των οπαδών και το μέγεθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, το φινάλε της θητείας του οποίου περιμένουν πλέον και οι παίκτες της ομάδας!

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και πολύ περισσότερο έχοντας αντιληφθεί και ο ίδιος ότι δύσκολα θ' αλλάξει κάτι δραματικά, από τη στιγμή που έχει περάσει καιρός στη φετινή σεζόν και δεν έχει παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού των «κόκκινων διαβόλων», ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλησε να παραδεχθεί ότι:

«Δεν μπορώ ν' ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του κόσμου και το ξέρω. Γνωρίζω πόσο ψηλά είναι ο πήχης για εκείνους και δεν έχω καταφέρει να τον φτάσω... Είμαι ενοχλημένος και απογοητευμένος από τον εαυτό μου που δεν μπορώ να το κάνω»!

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ζόρικα για τον Ολλανδό στον πάγκο, από τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, έχει καταλάβει ότι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν σταματήσει ν' ανταποκρίνονται στις οδηγίες του και δεν τον θεωρούν πλέον κατάλληλο για να συνεχίσει στο «τιμόνι» και να βοηθήσει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Γούντγουορντ έχει μιλήσει με ορισμένες εκ των μονάδων του ρόστερ της Γιουνάιτεντ και οι ενδείξεις είναι τέτοιες που δεν αφήνουν περιθώρια στη διοίκηση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα