Ταξιδεύει και ... ξεκαθαρίζει του Μολέντο

Ταξιδεύει και ... ξεκαθαρίζει του Μολέντο

Κώστας Ζάλιαρης
Ταξιδεύει και ... ξεκαθαρίζει του Μολέντο

bet365

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα επιβεβαιώνει το ταξίδι του Ροντρίγκο Μολέντο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθεί ο Βραζιλιάνος στόπερ από την Ιντερνασιονάλ.

Σύμφωνα με τη «globoesporte.globo.com», ο 28χρονος αμυντικός αφήνει κενό στα μετόπισθεν της Ιντερνασιονάλ, η οποία θα... βγει στη γύρα για τον αντικαταστάτη του και προγραμματίζει τις κινήσεις της.

Οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας εντός της ημέρας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ν' αποδείξει ότι είναι στην κατάσταση που θα του επιτρέψει να βοηθήσει άμεσα, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα, είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθεί ο Μολέντο στον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πως στο «τριφύλλι» τον θέλουν με τη μορφή δανεισμού, όμως, η Ιντερνασιονάλ θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, αξιώνοντας 1 εκατ.ευρώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα