Ταξιδεύει και ... ξεκαθαρίζει του Μολέντο

Ταξιδεύει και ... ξεκαθαρίζει του Μολέντο

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα επιβεβαιώνει το ταξίδι του Ροντρίγκο Μολέντο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθεί ο Βραζιλιάνος στόπερ από την Ιντερνασιονάλ. 

Ταξιδεύει και ... ξεκαθαρίζει του Μολέντο

Σύμφωνα με τη «globoesporte.globo.com», ο 28χρονος αμυντικός αφήνει κενό στα μετόπισθεν της Ιντερνασιονάλ, η οποία θα... βγει στη γύρα για τον αντικαταστάτη του και προγραμματίζει τις κινήσεις της. 

Οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας εντός της ημέρας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ν' αποδείξει ότι είναι στην κατάσταση που θα του επιτρέψει να βοηθήσει άμεσα, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο. 

Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα, είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθεί ο Μολέντο στον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πως στο «τριφύλλι» τον θέλουν με τη μορφή δανεισμού, όμως, η Ιντερνασιονάλ θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, αξιώνοντας 1 εκατ.ευρώ...

Best of internet