Μάνταλος: «Το ντέρμπι ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Μάνταλος: «Το ντέρμπι ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε ότι η νίκη στο ντέρμπι ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού η ΑΕΚ είχε χτίσει ένα νικηφόρο σερί, αλλά επισήμανε ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για τη δεύτερη θέση.

Μάνταλος: «Το ντέρμπι ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

«Στη φάση που βρίσκεται τώρα η ομάδα, νομίζω πως ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει ένα ντέρμπι. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, που είχαμε χτίσει ένα σερί με το καινούργιο έτος. Και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ και πήρε μεγάλη χαρά» δήλωσε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην κάμερα της Nova, πριν αναφερθεί στις διαφορές με το ντέρμπι του πρώτου γύρου: «Το μεγαλύτερο που άλλαξε ήταν το όπλο της ομάδας, ο κόσμος της. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ ο τρόπος παιχνιδιού. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και μόνο στο τέλος απειληθήκαμε, με στημένες φάσεις, όσο δεν απειληθήκαμε στα πρώτα 80 λεπτά».

Ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ είναι πλέον φαβορί για τη δεύτερη θέση, εξήγησε: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αλλά εμείς έχουμε πάρει μία διαφορά από τον τρίτο και με νίκες θα την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την νέα του θέση στο γήπεδο, επισήμανε: «Έχω ξαναπεί νιώθω άνετα με αυτή τη θέση, δεν έχει τόσες πολλές διαφορές. Σίγουρα με τραβάει λίγο περισσότερο πίσω, αλλά προσπαθώ να αντεπεξέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον νέο μου ρόλο».

Best of internet