Τούντορ: «Κοντοί οι αμυντικοί μας, δεν έπιναν το γάλα τους»!

Gazzetta team
Τούντορ: «Κοντοί οι αμυντικοί μας, δεν έπιναν το γάλα τους»!

bet365

Απολαυστικός ξανά ο Ιγκόρ Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου με ατάκες για το ύψος των αμυντικών του. Τι είπε για Βελλίδη, Μπερμπάτοφ, την ήττα στο ΟΑΚΑ και τα μεταγραφικά.
Ο Κροάτης είπε για:
Το εάν χάθηκε ένα ημίχρονο και το κατά πόσον φοβήθηκε ο ΠΑΟΚ: «Μπορώ να πω ναι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο. Η ΑΕΚ σκόραρε στο πρώτο, εμείς όχι στο δεύτερο. Και κάπως έτσι έγινε το σκορ 1-0. Συμφωνώ, είδα πολύ σεβασμό στην ΑΕΚ από τους παίκτες μου από το ξεκίνημα. Είναι μεγάλο σχολείο αυτό το ματς γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά».
Τον Βελλίδη: «Αγοράσαμε τερματοφύλακα για να είναι πρώτος τώρα. Να αγοράσουμε τερματοφύλακα και να τον βάλουμε στον πάγκο; Γιατί έκανε ένα καλό ματς ο Ολσεν; Δουλειά του είναι να παίζει και θα παίζει».
Τον Μπερμπάτοφ: «Ηταν καλός αγωνιστικά. Για την κόκκινη δεν έχω δει και δεν έχω άποψη».
Τον λόγο της αποβολής του: «Δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες».
Την αλλαγή Βίτορ: «Λόγω τραυματισμού που είχε στο ισχιακό νεύρο».
Το εάν πρέπει να περιμένουν άλλη μεταγραφή: «Δεν ξέρω τίποτα».
Την επιλογή να αγωνιστεί ως επιτελικός ο Μπερμπάτοφ: «Ήθελα ακόμη έναν μέσο στο 4-3-2-1 σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Για αυτό μπήκε. Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί».
Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλες ευκαιρίες με δέκα παίκτες: «Ήμασταν σε καλό σημείο χρονικά για αυτό έγιναν ευκαιρίες τότε. Και με 9 να παίζεις αν είσαι σε καλό σημείο, μπορείς να κάνεις φάσεις. Μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο β’ ημίχρονο, όπως μόνο η ΑΕΚ υπήρχε στο α’ ημίχρονο. Στο τέλος θα ήταν πιο εύκολο να υπάρχει ο Μπερμπάτοφ στο γήπεδο».
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα στημένα: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Έχουμε κοντούς αμυντικούς. Οι κεντρικοί είναι πιο κοντοί ως συνήθως. Ο Χαρίσης, ο Μακ, ο Τσίμιροτ είναι κοντοί. Μάλλον δεν έπιναν πολύ γάλα όταν ήταν μικροί».
Την απομάκρυνση της ΑΕΚ στη βαθμολογία κι εάν του αρέσει η ομάδα του στο γήπεδο: «Βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα, όπως στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο δεν είδα τίποτα. Περιμένω τα δύο ματς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα