ΠΑΟΚ: Αποχώρησαν με προβλήματα Βίτορ και Κίτσιου

ΠΑΟΚ: Αποχώρησαν με προβλήματα Βίτορ και Κίτσιου

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Αποχώρησαν με προβλήματα Βίτορ και Κίτσιου

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ που αντικαταστήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο ισχιακό νεύρο. Στα πλευρά πονάει και ο Κίτσιου, ενώ αναμένεται να κάνει εξετάσεις.

Τραυματίας αποχώρησε ο Μιγκέλ Βίτορ από το ΟΑΚΑ, με πρόβλημα στο ισχιακό νεύρο. Ο Πορτογάλος αμυντικός που αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Ρικάρντο Κόστα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.
Επίσης ο Κίτσιου, παραπονέθηκε για πόνους στα πλευρά του, έπειτα από γονατιά που δέχτηκε στο παιχνίδι. Ο αμυντικός του Δικέφαλου αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι σε κατάσταση να παίξει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το κύπελλο την Τετάρτη (27/1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα