Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε ξανά την κοινωνική της ευαισθησία με οικονομική ενίσχυση προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ελευσίνας.
Επίσκεψη αγάπης στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας πραγματοποίησε η σχολή του Ολυμπιακού από την Ελευσίνα. Ο επικεφαλής της σχολής Μάκης Μπεκιάρης μαζί με παιδιά και γονείς παρέδωσαν στον Δήμο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του, επιταγή της τάξεως των 1500 ευρώ από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο συντηρεί περίπου 160 οικογένειες και ο Ολυμπιακός μέσω της σχολής του στην Ελευσίνα είναι πάντα "δίπλα" στους συνανθρώπους μας που έχουν αυξημένες ανάγκες. Η σχολή κοινοποίησε στον Δήμο ότι θα εγγράψει δωρεάν στα προγράμματα ποδοσφαίρου πέντε παιδιά των οικογενειών αυτών στα οποία θα δοθούν και οι στολές της αγαπημένης τους ομάδας.
Τα παιδιά και οι γονείς ενημερώθηκαν για προγράμματα όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το γραφείο εργασιακής μέριμνας, "Βοήθεια στο σπίτι" και άλλα, από την Αντιδήμαρχο κα Δέσποινα Οικονόμου και την προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής, Μαρίνα Κοκκώνη. Οι εκπρόσωποι του Δήμου ευχαρίστησαν την ερυθρόλευκη σχολή αλλά και μέσω επιστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα