Eredivisie: 3Χ3 για την PSV (gTV)

Eredivisie: 3Χ3 για την PSV (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Eredivisie: 3Χ3 για την PSV (gTV)

bet365

Παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, η Αϊτχόφεν του Φιλίπ Κοκού επικράτησε με 4-2 της Τβέντε και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Το γκολ του Όοστερβιγκ στο 8’ έδωσε το προβάδισμα στη φιλοξενούμενη στο «Phllips Stadion» Τβέντε, όμως γρήγορα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο 21’ ο Μορένο ισοφάρισε, ενώ στο 23’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά και ομαδικά τέρματα.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 37’, ο Νάρσινγκ έκανε το 3-1, όμως στο 70’ ο Έντε σκόραρε για την Τβέντε για το 3-2 και την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος. Πάντως δεν άργησε η ώρα που το ματς θα «καθάριζε» και ο Γιόζερφοον στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για την PSV.

Σε έναν μήνα, η φορμαρισμένη Αϊτχόβεν φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League. Σε απόδοση 4.15 στην Expekt η νίκη των Ολλανδών.

Πλέον η Αϊτχόφεν απέχει μόλις 3 βαθμούς απ’ τον πρωτοπόρο Άγιαξ (44 έναντι 47), ενώ η Τβέντε ξαναμπήκε στη «ζώνη» του υποβιβασμού με 16.

Δείτε τα γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα