Λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι

Λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι

Έξαλλοι οι φίλαθλοι του Ατρομήτου μετά το τέλος του αγώνα περίμεναν την αποστολή της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια. Θέμα και με τον Σπανό. Τα άκουσαν άπαντες πλην Κεϊτά. «Σήκω και φύγε», είπαν στον Κοντοέ.

Λαϊκά δικαστήρια στο Περιστέρι

Ήταν η ήττα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η φετινή πορεία του Ατρομήτου δεν είναι καθόλου καλή και μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2 έκανε τους φιλάθλους της ομάδας να περιμένουν την αποστολή έξω τ' αποδυτήρια.

Πιο συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τ' αποδυτήρια του Δημοτικού Στάδιου Περιστερίου και φώναζαν συνθήματα με αποδέκτες τους πάντες. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε έξω από τ' αποδυτήρια κράτησε τους οργανωμένους για να φύγουν χωρίς προβλήματα οι αποστολές των δύο ομάδων.

Όμως δεν έγινε το ίδιο και με τον ισχυρό άντρα της ομάδας, Γιώργο Σπανό μιας και οι άνθρωποι του Ατρομήτου προσπαθούσαν με την αστυνομία να βρουν τρόπο, ώστε να φύγει αφού οι οργανωμένοι οπαδοί δεν έλεγαν ν' αποχωρήσουν έξω από τα αποδυτήρια (εκεί όπου βρίσκεται και το πάρκινγκ του γηπέδου).

Όσο για τους παίκτες; Τα άκουσαν σχεδόν άπαντες από τους οργανωμένους (μόνο ο νεοαποκτηθείς Κεϊτά τη γλίτωσε), με τους οπαδούς μάλιστα να λένε στον Γιάννη Κοντοέ «σήκω και φύγε», ενώ υπήρχαν και ειρωνικές αποδοκιμασίες στον Μπρίτο, ο οποίος αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι, αλλά και στην πλειοψηφεία των ποδοσφαιριστών κατά την έξοδό τους.

Best of internet