Καλλονή: «Εάν τιμωρηθούμε, θα κινηθούμε νομικά κατά του οπαδού»!

Δημήτρης Τομαράς
Καλλονή: «Εάν τιμωρηθούμε, θα κινηθούμε νομικά κατά του οπαδού»!

bet365

Η Καλλονή βγάζει στην... σέντρα τον οπαδό της που πέταξε ποτήρι με καφέ στον πάγκο του Πανθρακικού και ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση τιμωρίας θα τον... κυνηγήσει νομικά!
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, «φίλαθλος» εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει κανέναν. Το περιστατικό καταγράφηκε στο Φύλλο Αγώνα.
Ως ΠΑΕ Καλλονή ζητήσαμε από την αστυνομία τον εντοπισμό του δράστη από το κύκλωμα εποπτείας με κάμερες που λειτουργεί στο Στάδιο και να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.
Η ΠΑΕ Καλλονή σε περίπτωση που της επιβληθεί τιμωρία για το συγκεκριμένο γεγονός, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή).
Η στάση και η συμπεριφορά της ομάδας μας απέναντι σε ζητήματα που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην έδρα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, είναι άτεγκτη και αδιαπραγμάτευτη.
Επιθυμούμε το σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, παρέχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία στους αντιπάλους μας, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων και επιδιώκουμε κάθε αναμέτρηση να αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το νησί μας.
Ζητούμε λοιπόν από όλους να προστατεύσουν την ομάδα από τέτοιου είδους φαινόμενα που αμαυρώνουν την μέχρι τώρα, εικόνα και υποδειγματική φιλοξενία της Καλλονής στους εντός έδρας αγώνες της στη Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα