Στραματσιόνι: «Χαίρομαι για τους οπαδούς μας»

Gazzetta team
Στραματσιόνι: «Χαίρομαι για τους οπαδούς μας»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσιόνι στάθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του και στο πως η ομάδα του, του έδωσε χαρά με τη νίκη επί του Λεβαδειακού.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είπε στη Nova: «Είναι η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη μας, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο Κύπελλο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε δύναμη για να νικήσουμε. Χαίρομαι κυρίως για τους οπαδούς μας που ήταν μακριά μας στα εντός έδρας παιχνίδια και σήμερα έκαναν το ταξίδι για να είναι δίπλα μας και θα είναι στο πλευρό μας και από εδώ και πέρα».

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, υπογράμμισε:

Για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη:

«Η ομάδα απέκτησε ένα ενιαίο τρόπο που αγωνίζεται και έτσι θέλω να συνεχίσουμε. Έχουμε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες και αυτό είναι το καλό και για την ομάδα αλλά και για τη συνέχεια».

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει ν’ αλλάζει αγωνιστικό προφίλ, πόσο κοντά είναι σ’ αυτό που επιθυμεί εκείνος:

«Είναι η αρχή μιας προσπάθειας και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι οπαδοί να εκτιμούν αυτή την προσπάθεια και τους θέλουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο ματς της Τετάρτης».

Για τη σχέση που «χτίζει» με τον κόσμο της ομάδας:

«Οι φίλαθλοι μας είναι μέρος του συλλόγου. Εγώ ξεκίνησα με μια κακή εμπειρία σε ένα ματς που δεν έγινε. Οι οπαδοί μας είδαν την ομάδα να χάνει το ματς στα χαρτιά να χάνει επιπλέον βαθμούς να τιμωρείτε με τέσσερα ματς η έδρα μας και τώρα η νέα τιμωρία αυτή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Παρ’ όλα αυτά είναι κοντά μας, μας στηρίζουν και είναι σημαντικό να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα