Παπαδόπουλος: «Αγώνας κλειδί με Πλατανιά»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Αγώνας κλειδί με Πλατανιά»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Πλατανιά πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία του Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη συμβολή του Απόστολου Βέλλιου, αλλά και στη τακτική του αγώνα.

Ο προπονητής του Ηρακλή με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι είπε τα εξής: «Δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Ο Πλατανιάς είναι από τις καλές ομάδες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την κατοχή μπάλας που έχει ο Πλατανιάς και να σκοράρουμε γρήγορα, ώστε να βρούμε περισσότερους χώρους στη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι αυτό θα έχει πολύ τακτική, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά και θα νικήσουμε. Είναι αγώνας κλειδί για εμάς. Ο Πλατανιάς έχει ψυχολογία, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας.

Θέλω να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και αποτελεσματικότητα. Καμία ομάδα δεν εξαρτάται από έναν παίκτη, έχουμε αξιόλογα παιδιά στην επίθεση, που έχουν μείνει έξω, καθώς ο Απόστολος πήγαινε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν να το κάνουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα