Ηρακλής: Ήρθε και ανακοινώνεται ο Λεοζίνιο

Ηρακλής: Ήρθε και ανακοινώνεται ο Λεοζίνιο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Λεοζίνιο και αναμένεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει αύριο (25/1) συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5χρόνο. «Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο έμπειρος μέσος.

Ηρακλής: Ήρθε και ανακοινώνεται ο Λεοζίνιο

Ο Λεοζίνιο όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από την Κυριακή (24/1) και αφού περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια μαζί με τον εκπρόσωπό του θα συζητήσουν με την διοίκηση του Ηρακλή το συμβόλαιο του. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να βάλει αύριο(25/1) την υπογραφή του για τον επόμενο 1,5χρόνο . Ο Λεοζίνιο κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τον Ηρακλή αλλά και τον κόσμο της νέας του ομάδας.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Ηρακλή. Τώρα πρέπει να δουλέψω πολύ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Γνωρίζομαι πολύ καλά με τον Περόνε, με τον Ρομάνο έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος και τον προπονητή τον είχα συμπαίκτη. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε όλοι μαζί μια οικογένεια και να δουλεύουμε. Είμαι έτοιμος, μπαίνω κανονικά στις προπονήσεις και θέλω να δώσω πολλά στον Ηρακλή. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παίξω, αλλά είναι καλύτερα που ήρθα τώρα να κάνω προπονήσεις. Όλη τη χρονιά παίζω δεκάρι αλλά μπορώ να παίξω και άκρη. Είναι πολύ σημαντικό η παρουσία του κόσμου, ανεβάζει την ψυχολογία του παίκτη».

Best of internet