Ατματσίδης: «Πώς να επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;»

Ατματσίδης: «Πώς να επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;»

Gazzetta team
Ατματσίδης: «Πώς να επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;»

bet365

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ευνοεί εκείνους που θέλουν να επενδύσουν, σύμφωνα με τον Ηλία Ατματζίδη.

Συγκεκριμένα είπε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για:

-το αν αρκούν οι επενδύσεις για να βελτιωθεί το πρωτάθλημα: «Συμφωνώ να επενδύσεις, αλλά πώς να επενδύσεις; Αν είχες χρήματα και διάθεση να επενδύσεις, από τη στιγμή που ήξερες ότι δεν θα πάρεις το πρωτάθλημα, θα επένδυες; Η ΑΕΚ έχει 20 χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα να είχε πάρει σε αυτό το διάστημα, που το δικαιούτο, θα ήταν καβάλα στ’ άλογο».

-την απώλεια του τίτλου το 2005: «Μόνο η ΑΕΚ μπορούσε να χάσει αυτό το πρωτάθλημα, όταν ηττηθήκαμε από τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. Άλλη ομάδα θα είχε αγοράσει όλη τη Νίκαια και θα κέρδιζε με 4 ή 5-0. Η ΑΕΚ όμως δεν τα κάνει αυτά».

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας γίνεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

-το γεγονός ότι δεν ήταν «φίλος» με τους δημοσιογράφους: «Θα μπορούσα να κάνω δημόσιες σχέσεις και να κάνω τον δικό μου κύκλο, αλλά δεν το έκανα. Γιατί σέβομαι τους ανθρώπους».

-τον τρόπο που αγωνιζόταν ως γκολκίπερ: «Ήμουν σε μια ομάδα που ήταν φύσει επιθετική κι έπρεπε να προσαρμοστώ σε αυτό. Γι’ αυτό έπαιζα μακριά από την εστία. Σε τέτοια ομάδα δεν μπορείς να είσαι βιδωμένος κάτω από την εστία, αλλά να προλαβαίνεις κάποιες μπαλιές και να είσαι προνοητικός».

-τον Έλληνα γκολκίπερ που ξεχωρίζει: «Ο Καρνέζης είναι σε ένα υψηλό επίπεδο και το γεγονός ότι παίζει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως το ιταλικό, είναι πολύ θετικό για τον ίδιο και την Εθνική. Θέλουμε την πρόοδο των Ελλήνων τερματοφυλάκων».

-την κάμψη της Εθνικής: «Παγκοσμίως, όλες οι εθνικές ομάδες κάνουν την κάμψη τους. Εμείς, μια τόσο μικρή χώρα και με τόσα προβλήματα, πόσο θα μπορούσαμε να είχαμε τραβήξει την επιτυχία του 2004. Για μένα είναι υπεύθυνοι περισσότερο οι παράγοντες και μετά οι ποδοσφαιριστές».

-την απομάκρυνση του Ρανιέρι: «Διώξαμε τον Ρανιέρι ως αποτυχημένο και τώρα είναι πρώτος στην Αγγλία. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα, δεν είχε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του και δεν του δώσαμε χρόνο. Φάνηκε και μετά την απομάκρυνσή του πως το πρόβλημα δεν ήταν μόνο ο προπονητής».

-το αποψινό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Πιστεύω πως θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και είμαι αισιόδοξος πως θα γίνει καλό ματς. Θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι σε πιο καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο, είναι πιο ώριμη και πατά καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και μου αρέσει, αλλά βάσει της εικόνας η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση και παίζοντας στο ΟΑΚΑ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Πιστεύω πως θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίσουμε».

-τη συμβολή του Πογέτ στη βελτίωση της ΑΕΚ: «Άλλαξε λίγο την εικόνα της ομάδας, με την αλλαγή του σχηματισμού η ΑΕΚ έγινε πιο επιθετική. Δεν είναι αιχμή αυτό για τον Τραϊανό, απλώς είναι διαφορετικής φιλοσοφίας προπονητές. Η ομάδα έχει προσαρμοστεί λίγο στα θέλω του νέου μας προπονητή. Δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής».

-το αν η ΑΕΚ θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν: «Η ΑΕΚ ήταν και είναι ακόμη σε μεταβατική κατάσταση. Επειδή ξέρω το DNA της ομάδας, δεν της αρμόζει να παλεύει για τη δεύτερη θέση. Θεωρώ πως του χρόνου θα είναι πολύ πιο δυνατή κι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με μεγαλύτερες αξιώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα