«Πρόταση της Γκρέμιο στον Μπουονανότε, εμπόδιο η ΑΕΚ»

«Πρόταση της Γκρέμιο στον Μπουονανότε, εμπόδιο η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Πρόταση της Γκρέμιο στον Μπουονανότε, εμπόδιο η ΑΕΚ»

bet365

Στην Αργεντινή γράφουν ότι η Γκρέμιο έχει κάνει πρόταση για τον Μπουονανότε, αλλά οι απαιτήσεις της ΑΕΚ αποτελούν τροχοπέδη στο να προχωρήσει η υπόθεση.

O Ντιέγκο Μπουονανότε έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή César Luis Merlo, του Tyc Sports, κάνει λόγο για πρόταση της Γκρέμιο στον άσο της ΑΕΚ.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας γίνεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παρόλα αυτά, η Ενωση θέλει να αποφορτιστεί το συμβόλαιο του παίκτη, που δεν είναι βασικός και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα