Θέλει συνεργασία με ΠΑΕ στη σύλληψη των οπαδών ο Κοντονής!

Gazzetta team
Θέλει συνεργασία με ΠΑΕ στη σύλληψη των οπαδών ο Κοντονής!

bet365

Τη δυνατότητα να γλιτώνουν από πρόστιμα, εφόσον όμως βοηθούν στην αναζήτηση και τη σύλληψη των οπαδών που προκαλούν επεισόδια, δίνει ο Σταύρος Κοντονής!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε αντιπρόταση προς τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ, σε αυτό που εισηγήθηκαν εκείνοι στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της ΓΓΑ περί της κατάργησης των προστίμων από τον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας γίνεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Ο Σταύρος Κοντονής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «LiveSport», υποστήριξε πως αν οι διοικήσεις των ομάδων βοηθούν στη σύλληψη των ταραξιών στα γήπεδα, τότε θα απαλλάσσονται από τα διοικητικά πρόστιμα. Το παράδειγμα του Παναιτωλικού και της βοήθειας που πρόσφερε στην Αστυνομία το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, ήταν εκείνο που χρησιμοποίησε ο Κοντονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα