ΠΑΟΚ: Ο Δώνης, ο Τσιστιακόφ και το.. βίντεο (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Δώνης, ο Τσιστιακόφ και το.. βίντεο (vid)

bet365

Το βιντεάκι υπάρχει ακόμη στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube. Ποιο βιντεάκι; Με τους περίφημους «12 αυτοματισμούς» στο τελευταίο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ...

Αν κάτι έχει μείνει στην ιστορία, από την τελευταία φορά, που συναντήθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Αθήνα, δεν ήταν ούτε η απόδοση, 0-0 άλλωστε έληξε το ματς, ούτε η καταρρακτώδης βροχή, που εκείνο το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου 2013 έπληξε το Μαρούσι.

Αυτό που έχει μείνει αξέχαστο, είναι το βίντεο με τους περιβόητους αυτοματισμούς της ομάδας, που «ανέβασε» πέντε μέρες αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια (υπό)στηριξης του Γιώργου Δώνη, ο οποίος συνέχιζε να βρίσκεται, ελέω της κόντρας του με τον Πάμπλο Γκαρσία, στο «μάτι του κυκλώνα» των οπαδών.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που τότε «έλυνε και έδενε» στην Τούμπα, θέλοντας να «απαντήσει» η ΠΑΕ στην άσχημη κριτική που γινόταν στον προπονητή της ομάδας, συμφώνησε το τμήμα σκάουτινγκ να δημιουργήσει ένα βίντεο με φάσεις από τον με την αγώνα ΑΕΚ, όπου θα φαινόταν η (υποτιθέμενη) κυριαρχία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Το βίντεο, όντως δημιουργήθηκε, οι φάσεις μονταρίστηκαν και «ανέβηκε» στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τίτλο «12 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»! «Δείτε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί 12 τρόπους ανάπτυξης της ομάδας από την άμυνα μέχρι την αντίπαλη περιοχή κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ...», γράφει ακόμη και σήμερα στην περίληψη του θέματος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποδείχθηκε λανθασμένη. Δεν αγκαλιάστηκε από τον κόσμο της ομάδας, το αντίθετο μάλιστα, με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ να μην αντιλαμβάνεται, ότι όση στήριξη κι αν πρόσφερε στον Δώνη, οι φίλαθλοι εκείνο το διάστημα έβλεπαν μόνο τον Γκαρσία και είχαν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του αγαπημένου τους ινδάλματος.

Ο Τσιστιακόφ άργησε, αλλά το αντιλήφθηκε τους επόμενους μήνες, όταν φούντωσε για τα καλά η διαμάχη Δώνη – Γκαρσία.

Απλά, οι «12 αυτοματισμοί ανάπτυξης» έμειναν στην ιστορία…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα