Τσενάμο: «Το μόνο άσχημο είναι ότι φεύγουμε με άδεια χέρια»

Gazzetta team
Τσενάμο: «Το μόνο άσχημο είναι ότι φεύγουμε με άδεια χέρια»

bet365

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο της ομάδα του στο «Γ.Καραϊσκάκης» και σίγουρος πως με ανάλογες εμφανίσεις η Ξάνθη δεν έχει να φοβάται τίποτα, εμφανίστηκε ο Λουίτζι Τσενάμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση: «Έχουμε πολλά πράγματα να κρατήσουμε από το παιχνίδι, το μόνο άσχημο είναι ότι φεύγουμε με άδεια χέρια. Είχαμε πει και πριν από τον αγώνα πως μια ήττα ήταν εντός προγράμματος. Θέλαμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι και χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Για το καλό πρόσωπο που εμφανίζει η Ξάνθη φέτος απέναντι στους «μεγάλους», πρόσθεσε: «Και στα Γιάννενα ήμασταν πολύ καλοί, όμως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θεωρώ πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα έχουμε και την απαραίτητη συγκομιδή, ώστε να ανεβούμε βαθμολογικά και να μην αδικούμε τους εαυτούς μας».

Για την προσωπική του απόδοση: «Σε τέτοια παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις καθαρό μυαλό. Είναι καλό για τον τερματοφύλακα το παιχνίδι να έχει πολλές φάσεις, γιατί δεν προλαβαίνει να χάσει την συγκέντρωση του. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κρατήσω μόνος μου τον Ολυμπιακό στο μηδέν. Προσπαθούσα να ανταπεξέλθω φάση-φάση. Είχα και την εύνοια της τύχης σε κάποιες στιγμές, όμως στο τέλος, όπως είδαμε, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δεν τα καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα