Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με Αστέρα

Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με Αστέρα

Από Δευτέρα τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με Αστέρα

Η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Αστέρα ξεκινάει την Δευτέρα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς της 1ης αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα που θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη την Τετάρτη 27/1/2016 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, από τη Δευτέρα 25/1 έως την Τρίτη 26/1 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 και την Τετάρτη 27/1 από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.
 
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από τη Δευτέρα 25/1 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του φαληρικού σταδίου, με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
 
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια μόνο εφόσον προσκομίσει ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 80 € (VIP) & 150 € (VVIP)
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
 
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
 
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr).
 
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 210 / 4190902-4 και 211 / 1007060.

Best of internet