Σίλβα: «MVP ο Ζντιέλαρ, ευχαριστημένος με Πουλίδο» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «MVP ο Ζντιέλαρ, ευχαριστημένος με Πουλίδο» (vids)

bet365

Ο Πορτογάλος την έκανε την έκπληξή του στην συνέντευξη Τύπου χρίζοντας κορυφαίο του αγώνα με την Ξάνθη τον Ζντιέλαρ. Τι είπε για τον κόσμο και τον Πουλίδο.
Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς με την Ξάνθη και το τι ήταν αυτό που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και εάν είχε να κάνει με τις αλλαγές στην ενδεκάδα: Καλησπέρα σε όλους. Το πρώτο πράγμα που μας δυσκόλεψε ήταν ο αντίπαλος. Ειδικά στο α' μέρος που δεν μας επέτρεψε να έχουμε την οργάνωσή μας. Μας έκλεισε καλά και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Επίσης όταν γίνονται 6 και 7 αλλαγές παικτών δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις αμέσως την εικόνα που θέλεις.
Ήταν μία απόφασή μου όμως και κάτι που ήθελα να κάνω γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως στο α' δυσκολευτήκαμε αρκετά. Το ποδόσφαιρό μας ήταν αργό, δεν είχαμε συνέχεια και δεν είχαμε και τις μπάλες στην κατοχή μας. Στο β' μέρος διεκδικήσαμε περισσότερο, πήραμε τις μπάλες που έπρεπε και αυτό μας επέτρεψε να μας βγάλουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε και έτσι να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι με έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο για εμάς.
Επίσης θα ήθελα να πω κάτι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να σταθώ στην συμπεριφορά των φιλάθλων μας που δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν στο α' μέρος. Το ίδιο και στο β' μέρος που μας βοήθησαν στο να ανέβει η ομάδα. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Μία ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού έχει αντάξιους οπαδούς που την στηρίζουν και αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και τα ευχαριστώ μας.
Τον Πουλίδο που ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο, το τι τον... μεταμόρφωσε και εάν του μίλησε και του είπε κάτι: Καταρχήν εάν ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο ο Πουλίδο το ξέρετε εσείς. Εγώ δεν ήξερα ποτέ το να είναι τόσο κοντά στο να φύγει από την ομάδα. Δεν πληροφορήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο.
Είναι αλήθεια πως συζητήσαμε με τον Πουλίδο. Μιλάω με όλους τους παίκτες και κυρίως όσους είναι δυσαρεστημένοι και έχουν θέμα, επειδή παίζουν λιγότερο. Του εξήγησα πως όλοι είναι απαραίτητοι και τώρα θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει. Ο λόγος που δεν έπαιζε πριν ήταν πως ήταν για δύο μήνες τραυματίας και δεν μπορούσε να προσφέρει. Τώρα ήταν έτοιμος να παίξει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά του και την προσπάθειά του και το πολύ ωραίο γκολ που έβαλε. Συνήθως ως ο καλύτερος παίκτης ψηφίζεται αυτός που σκοράρει το γκολ αλλά γενικά εμείς από τον Πουλίδο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Τον Ζντιέλαρ και την απόδοσή του: Ο Ζντιέλαρ είναι ο MVP σήμερα για μένα. Πρώτη φορά βασικός σήμερα στο πρωτάθλημα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά του. Είναι μόλις 20 ετών αλλά έχει τεράστια ικανότητα και συμπεριφορά που δεν του φαίνεται βάση της ηλικίας του και της εμπειρίας που έχει. Τον πιστεύουμε πολύ και πάντα θεωρούσαμε πως θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από αυυτόν. Συνήθως όταν μιλάμε για τόσο μικρούς παίκτες χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και προσοχή. Όμως στην περίπτωση του Σάσα δείχνει τόσο επαγγελματίας και τόσο αφοσιωμένος και αποφασισμένος στο τι θέλει να κάνει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, να είναι τυχερός και να πετύχει με τις ευκαιρίες που θα πάρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα