Μέσα οι Αλεξίεβιτς, Κριστιάνο για Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Μέσα οι Αλεξίεβιτς, Κριστιάνο για Παναιτωλικό

bet365

Στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια συμπεριλήφθησαν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού, Αλεξίεβιτς και Κριστιάνο.

Με μία προπόνηση στο Emileon ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναιτωλικός για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη. Με το πέρας αυτής, ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά και τους νεοαποκτηθέντες Αλεξίεβιτς, Κριστιάνο.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγέδα, Αλεξίεβιτς, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλείου, Ζαρκάδας, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Βασιλούδης, Κριστιάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα