Πουλίδο: «Θέλω να παίζω...»

Gazzetta team
Πουλίδο: «Θέλω να παίζω...»

bet365

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, μίλησε για την θέση που θέλει ν' αγωνίζεται αλλά αποκάλυψε και τι είπε στον Φορτούνη.

Ηταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Οχι για το γκολ που έβαλε. Αλλωστε αυτό ήταν το ευκολότερο που έκανε στο ματς. Ομως ο Αλαν Πουλίδο (περί ου ο λόγος) έκανε πολλά περισσότερα και δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα. Αμέσως μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της Νοva κι αρχικά ρωτήθηκε για την θέση που προτιμά να παίζει.

«Μου έχει τύχει να παίξω σε διάφορες θέσεις αλλά κυρίως νομίζω μου ταιριάζει να παίζω επιθετικός, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου θέλει ο προπονητής» και πρόσθεσε «Θέλω να παίζω. Δεν με νοιάζει το που απλά να παίζω και φυσικά πάντα να έχω καλή συνεργασία με την ομάδα μου».

Οσο για το ματς; «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ένταση. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Βάλαμε το γκολ της νίκης. Το σημαντικό όμως είναι να βελτιώνεται η ομάδα», είπε ενώ ερωτηθείς για το γεγονός ότι έγινε πιο απειλητικός στο δεύτερο μέρος τόνισε «Οφείλεται στο γεγονός ότι ανέβηκε όλη η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι έπαιξα περισσότερο μέσα στην περιοχή»

Τελος αναφέρθηκε και στο γκολ αλλά και στην ασίστ του Φορτούνη. «Το περίμενα πως θα μου δώσει την μπάλα ο Φορτούνης γιατί ήμουν σε καλύτερη θέση να σκοράρω. Κι αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Του είπα και στ' αποδυτήρια του Κώστα ότι το γκολ είναι δικό του. Ο Ιντέγε είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ναι ήταν καλή η συνεργασία μαζί του και χαίρομαι να παίζω κοντά του», κατέληξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα