Μισή η Βέροια με Παναιτωλικό

Μισή η Βέροια με Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Μισή η Βέροια με Παναιτωλικό

bet365

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό η Βέροια, καθώς είναι εκτός οι Λόπεζ, Αμπντούν, Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνης, Μπαλάφας.

Μία προπόνηση το απόγευμα περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Με αυτή η «βασίλισσα του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (24/1 17:15).

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καραμπιμπέρης, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού στο εν λόγω ματς, ανακοίνωσε την αποστολή, αφού ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις τακτικής και οι στημένες φάσεις. Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Ημαθίας έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λόπεζ, Αμπντούν, Καλί, Γιουσούφ, Βεργώνη, Μπαλάφα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Γιαννούλης, Νάστος, Μαραγκός, Όστοϊτς, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Σιόντης, Μπατιόν, Καρακώστας, Άρτσε, Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, Κόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα