Λουτσέσκου: «Το παραμικρό λάθος με Ολυμπιακό στοιχίζει...»

Δημήτρης Τομαράς
Λουτσέσκου: «Το παραμικρό λάθος με Ολυμπιακό στοιχίζει...»

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της Ξάνθης και στάθηκε στο λάθος του γκολ.
Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Δυστυχώς για εμάς χάσαμε αυτό το παιχνίδι ακόμα και εάν παίξαμε με μία τόσο δυνατή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Κάναμε ένα ματς καλό και με αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού προς τα πίσω. Το να αναπτύσσεται από πίσω με πίεση στο κέντρο. Μετά να δημιουργήσουμε φάσεις. Το παιχνίδι στο α' μέρος ήταν τέλειο και δίχως κάποια φάση από τον Ολυμπιακό.
Ακόμα και εάν η ομάδα του Ολυμπιακού με την ποιότητα που έχει και ατομικά μπορεί να σου χαλάσει το ματς. Καταφέραμε να κρατήσουμε την συνοχή μας. Το ίδιο στο β' μέρος μέχρι να χάσουμε την μεγάλη ευκαιρία μας. Υπήρχε και άλλη μία ευκαιρία καθαρή από Ολυμπιακό που ήταν δώρο της άμυνάς μας και ακόμα μία από εμάς. Κάναμε το λάθος και δεχθήκαμε γκολ από ανοιχτή μπάλα. Σε αυτά τα ματς το παραμικρό λάθος μπορεί να σου στοιχίσει. Το παραμικρό λάθος με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σου στοιχίσει. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου.
Το ότι λείπει της Ξάνθης το εύκολο γκολ και η βελτίωσή της τον τελευταίο καιρό: Όχι μόνο με την ΑΕΚ, με Ατρόμητο και με ΠΑΟΚ και σήμερα. Δέκα μεγάλες ευκαιρίες στα ματς αυτά. Πιθανόν να είναι μία περίοδος που δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός πως παίζουμε με τις πιο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Πιθανόν να υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό του παίκτη και όχι τόσο καθαρό μυαλό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα φτάσουμε και στα εύκολα γκολ και στις επιτυχίες. Καληνύχτα (σ.σ. στα ελληνικά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα