Βεργέτης: «Δικαιούταν το γκολ ο Πανιώνιος»

Βεργέτης: «Δικαιούταν το γκολ ο Πανιώνιος»

Ο Στάικος Βεργέτης παραδέχτηκε ότι ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ, με βάση την εικόνα του ματς, και τόνισε πως δεν πρέπει να χάνεις ένα παιχνίδι που δεν κερδίζεις.

Βεργέτης: «Δικαιούταν το γκολ ο Πανιώνιος»

Στις δυσκολίες του αγώνα στη Νέα Σμύρνη στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Αστέρα παραδέχτηκε ότι ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ, με βάση την εικόνα του ματς, αφού οι «κυανέρυθροι» είχαν και δύο δοκάρια. Επίσης, τόνισε πως δεν πρέπει να χάνεις ένα παιχνίδι, όταν δεν το κερδίζεις.

«Σε ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι, με τον αέρα να επηρεάζει, ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά με δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Εμείς στο πρώτο μέρος δεν κάναμε κάποια φάση. Στο δεύτερο με σύμμαχο τον αέρα δεν κάναμε και πάλι ευκαιρίες, είχαμε όμως την δική μας στιγμή όπως σε άλλα παιχνίδια.

Με βάση τις φάσεις ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών μας. Ένα παιχνίδι που δεν κερδίζεις φρόντιζε να μην το χάνεις. Στα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Πανιώνιο είμαστε ευνοημένοι», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Best of internet