ΠΑΟΚ: Στη Ν. Σμύρνη Άρνεσεν και Λέκο

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στη Ν. Σμύρνη Άρνεσεν και Λέκο

bet365

Στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης βρέθηκαν οι Φράνκ Άρνεσεν και Ιβάν Λέκο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ο ΠΑΟΚ θ' αντιμετωπίσει τους «κυανέρυθρους» την Τετάρτη (27/1) για το Κύπελλο. Είδαν και Χατζηισαϊα.

Ο αθλητικός διευθυντής και ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα (23/1) στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι παράγοντες του Δικεφάλου εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ και εμφανίστηκαν στις κερκίδες να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης(27/1).

Παράλληλα ο Άρνεσεν είχε στραμμένα τα μάτια του πάνω στον Δημήτρη Χατζηισαϊα που είναι μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου για το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα