Επιμένει η Βέροια για Ελευθερόπουλο

Επιμένει η Βέροια για Ελευθερόπουλο

Η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη επιμένει και περιμένει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον πάγκο της Βέροιας. Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να συμφώνησε με τον Πανθρακικό για συνέχιση της συνεργασίας τους, όμως μετά την ήττα από την Καλλονή όλα είναι ανοιχτά.  

Επιμένει η Βέροια για Ελευθερόπουλο

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη, στην Βέροια ασχολήθηκαν περισσότερο με την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον πάγκο της ομάδας παρότι υπήρχαν κι άλλες λύσεις. Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, ο Έλληνας τεχνικός είναι ο διακαής πόθος του Θόδωρου Καρυπίδη για την ομάδα της Ημαθίας. Ο Έλληνας τεχνικός είχε μεσοβδόμαδα μια συνάντηση με την διοίκηση του Πανθρακικού και συμφώνησε να παραμείνει μέχρι νεοτέρας.

Η διοίκηση της Βέροιας όμως φαίνεται πως δεν κάνει πίσω και θέλει να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην ομάδα της Κομοτηνής και η συνεργασίας των δύο πλευρών να ολοκληρωθεί λίγες ημέρες μετά τις δεσμεύσεις που έδωσαν οι δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας τους.  

 

Best of internet