Επιμένει η Βέροια για Ελευθερόπουλο

Απόστολος Παγώνης
Επιμένει η Βέροια για Ελευθερόπουλο

bet365

Η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη επιμένει και περιμένει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον πάγκο της Βέροιας. Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να συμφώνησε με τον Πανθρακικό για συνέχιση της συνεργασίας τους, όμως μετά την ήττα από την Καλλονή όλα είναι ανοιχτά.

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη, στην Βέροια ασχολήθηκαν περισσότερο με την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον πάγκο της ομάδας παρότι υπήρχαν κι άλλες λύσεις. Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, ο Έλληνας τεχνικός είναι ο διακαής πόθος του Θόδωρου Καρυπίδη για την ομάδα της Ημαθίας. Ο Έλληνας τεχνικός είχε μεσοβδόμαδα μια συνάντηση με την διοίκηση του Πανθρακικού και συμφώνησε να παραμείνει μέχρι νεοτέρας.

Η διοίκηση της Βέροιας όμως φαίνεται πως δεν κάνει πίσω και θέλει να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το υπόλοιπο της χρονιάς. Η ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην ομάδα της Κομοτηνής και η συνεργασίας των δύο πλευρών να ολοκληρωθεί λίγες ημέρες μετά τις δεσμεύσεις που έδωσαν οι δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα